Maträtten kommer i från Jugoslavien.
1 st gul lök
2 msk smör
1 burk tonfisk i vatten
1 burk tomatjuice
1 klyfta vitlök
1 kdm svartpeppar
Hacka en gul lök fräs ner den i en kastrull.
Häll i en burk tonfisk (Abbas är bäst) och
en burk tomatjuice (inte tomatjuice på flaska).
Pressa i en klyfta Smaksätt med Tacosås eller samba oelek
Ät med spagetti – mums fillibabba!
´
smakade helt ok!
SvaraRaderaprova det här oxå:
stekt salt sill i ugnen.
vattna sillen, dra av skinnet,
doppa filéerna i ägg och rågmjöl,
lägg i smord form med mjuktstekt lök
(2 lökar) ovanpå i ugnen i 10 minuter
200 grader.
sen på med 2 dl grädde i 10 minuter till.
ät med kokt potatis, mums filli babba