fredag 10 februari 2012

Ät med spagetti – mums fillibabba!




Maträtten kommer i från Jugoslavien.




1 st gul lök

2 msk smör
1 burk tonfisk i vatten
1 burk tomatjuice
1 klyfta vitlök
1 kdm svartpeppar

Hacka en gul lök fräs ner den i en kastrull.
Häll i en burk tonfisk (Abbas är bäst) och
en burk tomatjuice (inte tomatjuice på flaska).
Pressa i en klyfta Smaksätt med Tacosås eller samba oelek


Ät med spagetti – mums fillibabba!












´





1 kommentar:

  1. smakade helt ok!
    prova det här oxå:
    stekt salt sill i ugnen.
    vattna sillen, dra av skinnet,
    doppa filéerna i ägg och rågmjöl,
    lägg i smord form med mjuktstekt lök
    (2 lökar) ovanpå i ugnen i 10 minuter
    200 grader.
    sen på med 2 dl grädde i 10 minuter till.
    ät med kokt potatis, mums filli babba

    SvaraRadera